RUT & CIRCLE

I helgen var jag inbjuden på en workshop i Göteborg tillsammans med Rut & Circle och 10 andra bloggerskor från olika städer runt om i landet. 

Jag landade i Götet tidigt på morgonen, blev transporterad tillsammans tre andra bloggerskor till huvudkontoret. Det var ett jättefint och inspirerande kontor och det var SÅ kul att få vara där. Det första vi gjorde var att spana tin höstkollektionen som hängde i rummet vi var i. Hela workshopen i sig började sedan med att Rut & Circles designer gick igenom höstkollektionen och visade hur dom hade tänkt, var dom hittat inspiration från och vilka tjejer de olika kollektionerna passar. Så himla roligt att få se, allt blir så mycket roligare när man får en inblick i hur processen sett ut!

Lite sushi och annat kul bloggprat på det så fick vi sedan en call time på 19.00 då vi skulle ses i deras flagshipstore mitt inne i stan. Där bjöds det på bubbel och lite härliga erbjudanden. Det var en riktigt trevlig kväll som slutade med att jag och två andra härliga bloggerskor från Malmö mötte upp min fina vän Evelina och drack drinkar och dansade hela natten lång innan jag somnade sött på Mornington hotell.

STORT tack till Rut & Circle för denna helg. Minnesvärd och lärorik och så himla roligt att jag fick chansen att vara med på detta. Underbart att få träffa så mycket andra tjejer också! Riktigt kul!

 

1 reaktion på “RUT & CIRCLE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.