Daddy’s here

Då var min kära pappa här!! Vi har precis ätit lunch men nu är han iväg och jobbar. Ikväll ska vi ut och käka på vår favoritrestaurang här i Sundsvall, Mezoyo. Klass! Ska bli kul att se vad dom har för meny då dom haft olika menyer varje gång vi varit där! Mys att ha honom här. Jag åker tillsammans med honom neråt i Sverige på torsdag för familemys & jobb i Stockholm.

Regnet öser ner idag så jag tänkte ta itu med lite tvätt och sätta på en pod och gå ut på en lång powerwalk upp för berget, på med regnjackan bara. Äger jag ens någon? Ber om ursäkt för kassa bilder, ska beställa ny kamera ikväll. Några tips?! Kommentera!!

// Rainy days. My daddy is here now. Yay! Tonite we are having dinner at our fav place Mezoyo. Way!

3 reaktioner på “Daddy’s here”

 • Felicia skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om två kameror som heter Samsung Galaxy EC GC 100 och Canon Powershot G15.

  Kameran som kommer från Samsung är mer än en kamera skulle jag vilja säga. Du kan ansluta dig till wifi, lägga upp bilder på instagram, facebook och bloggen direkt från kameran. kameran har en touch-funktion. Finns både i svart och vit. Kameran har 16megapixlar och 21x optisk zoom.

  Kameran som kommer från Canon har jag hört mycket bra om. Sägs att den är jätte bra. Kameran har 12,1 megapixel och har 5x zoom.

  Kramar!

 • Nina skriver:

  Jag älskar verkligen din stil Sanne! Var kommer jackan och skorna från?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.