Experience.

Åh kära någon vad trött jag var igår när jag kom hem. Jag jobbade med Idol i fredags som ni vet och igår var det dags igen, jag assisterade Shire som ni kanske känner igen från MTV. Det var fullt upp minst sagt från klockan åtta igår morse tills igår kväll vid sex. Sjukt kul dag och jag härjade omkring med walkie talkie och styrde och ställde innan deltagarna skulle in och göra sin audition. SÅ kul och så mycket härliga människor och känslor! Det var ju verkligen så många deltagares dröm som gick i uppfyllelse men även mycket tårar..

Nog om det, jag har tystnadsplikt så jag får skriva mer om detta när programmet börjar sändas senare i år. Stort tack för denna helgen alla inblandade, det har varit en grym upplevelse! 

När jag kom hem somnade jag i soffan bredvid min andra trötta halva och vaknade upp efter 14 timmars sömn. Ljuvligt! Nu är jag fit for fight igen! It was all worth it.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.