AND THE LUCKY WINNER IS….

Oh herregud vilken ångest jag lidit av för att jag behövde dra en vinnare! Gud så mycket fina och härliga bidrag, ni verkar ju vara helt underbara hela bunten och det var SÅ svårt att välja att jag fick lov att försöka plocka ut mina favoritmotiveringar och sedan lotta. Det var verkligen sååå svårt men jag har kommit fram till en vinnare av denna underbara locktong från Cloud Nine…

.. Och vinnaren är, Matilda Hansfeldt! Stort grattis till dig kära du! Hoppas du kommer känna dig snäppet hetare på kontoret nu. Stor kram till dig! Maila mig på [email protected] så kommer Wand locktången till dig inom kort. Grattis!!

STORT tack till alla er som tävlade, jag önskar verkligen att jag kunde ge er alla en varsin! Kram till er också!

3 reaktioner på “AND THE LUCKY WINNER IS….”

 • vilhelmina skriver:

  Hej Sanne!

  Har mejlat dig angående några frågor och skulle bli så glad om du kunde svara mig så fort som möjligt när tiden finns till. Vill verkligen ha svar på mina frågor 🙂 Kramar till dig!!

 • Matilda skriver:

  Herregud jag kan inte fatta att det är sant!!!! Tack tack tack Sanne!!!!!! Massa kramar till dig!!!!

 • Madeleine skriver:

  Grattis till vinsten, Matilda!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.