MAXI DRESSES DELUXE.

Sedan jag bar min maxiklänning i förra veckan har jag blivit helt torsk på det, jag surfar runt som en galning efter fina maxiklänningar och har verkligen hittat en och annan godbit. Inte minst från River Island, dom gör verkligen dom perfekta maxiklänningarna till vardags. Check it out!

Jag har gjort några kollage till er- Allt för att ni ska inspireras, hitta era favoriter i maxidressdjungeln och även satt ihop kollage så ni ser hur man bäst matchar klänningarna bäst, både till vardags och finare tillfällen så som bröllop. Hope u like it! Frågor? Kommentera! Feedback? Same same, jag älskar när ni är aktiva i kommentarsfältet.

Casual Maxi Dresses. Ett perfekt plagg att bära till vardags.

Fyra klänningarna till vänster kommer från River Island, tre till höger från H&M.

HOW WOULD I WEAR A MAXI DRESS ON A CASUAL DAY?!

Jacka Rick Owens, Klänning River Island, Väska Balenciaga, Hatt Wet Seal, Klocka Rolex,  Sandaler Pret-a-beaute.com, Solglasögon Oria Kiely.

Solglasögon Ray Ban, Klocka Michael Kors, Väska Celine, Klänning H&M (djup i ryggen) Stickad tröja ObjectCi, Skor Converse.

Ni är nog en del som är sugna på en fin långklänning till i sommar, jag antar att det vankas stora sommarfester så som midsommar, bröllop och annat festligt. Här nedan har jag plockat ihop en massa fina kreaktioner. 

Kakifärgad till vänster Asos, Vit Asos, Gul Lanvin, Röd Oasis, Grön French Connection, Gulmelerad Theoutnet, Grön Asos.

Bröllopstips!

Klänning Asos, Kuvertväska Hugssy.com, Skor Stylebop.com, Armband Cartier.

4 reaktioner på “MAXI DRESSES DELUXE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.