Honored.

Vilken härlig dag!! Sov ut i morse, låg lite efter med sömnen (minst sagt) Gick till Arenan med Ida och tittade på killarnas träning i solen. Vi kommer vara bruna som pepparkakor om vi fortsätter med detta! Efter det lapade vi yttligare lite sol, hamnade här hemma ett gäng och tittade på AIK-matchen där Ivan Turina hedrades. Det har varit ett par jobbiga dagar och det har varit omöjligt att inte bli påverkad utav det tragiska som hänt Ivan Turina som var målvakt i AIK. Sådan tragedi och vi har nära vänner som kände honom som det har varit väldigt tungt för. Fy sjutton. Jag säger då det, klyscha eller inte- lev livet varje dag, ta hand om dina nära och kära och somna aldrig osams.

Nu har jag och Mr precis tittat på sista avsnittet av Sons of Anarchy, en serie som vi tittat på i någon månad. Vi har varit helt besatta av den! Jag som varken är en film eller serie fantast har varit helt fast, helt klart den bästa serien jag någonsin sett, den har allt! Följer någon av er den? Om inte så vet ni vad ni har att göra! =)

Nu tänkte vi släcka ner här hemma. Ville bara kika in och säga godnatt. Idag är jag sommarklädd i långklänning och en tjocktröja över. Finally!

3 reaktioner på “Honored.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.