IM COMING HOME.

Just nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. På schemat står det catcha upp med vänner, ska försöka hinna träffa varenda en som bor i Stockholm nu när jag är där till och med söndag. Först ut blir lite vin med Hanna, Carro & Simone och kanske Bea. Mys!

Nu på tåget underhåller jag mig med Mr’s match, står just nu 1-0. Heja! Framme om 40 minuter.. Såhär ser jag ut idag och foten är inte så smutsig som den ser ut haha! Jag var faktiskt nyduschad även fast det på bilden ser ut som vi inte dammsugit på ett par år… =)

PS. Mina fina lockar är såklart locktongen Wands förtjänst! KUL att ni är så många som tävlar, 6 dagar kvar- Keep going & lycka till!

// On my way ”home” to Stockholm, time to meet up with all my lovely friends. My bf is out of town anyway, he has a game away so im watching it right now. 1-0 yay! Go go!

3 reaktioner på “IM COMING HOME.”

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Skulle du kunna sätta ihop en fin examens outfit (Examen på universitetsnivå, ej student). Behöver ej vara vitt med andra ord. I kroppen ser jag ungefär likadan ut som dig, och vi är ganska lika i stilen. Less is more 😉

 • Karin skriver:

  Hej Sanne! 🙂
  Kan inte du göra ett collage med tips på sköna klackar som är enkla att gå i (men inte för låga) för ett pris som inte går över 500-lappen? Har letat efter ett par hur länge som helst men inte hittat, och jag vet att du är rätt bra på att göra collage som inspirerar! Vore supersnällt! Kram!

 • Karin skriver:

  Hej Sanne! 🙂
  Kan inte du göra ett collage med tips på sköna klackar som är enkla att gå i (men inte för låga) för ett pris som inte går över 500-lappen? Har letat efter ett par hur länge som helst men inte hittat, och jag vet att du är rätt bra på att göra collage som inspirerar! Vore supersnällt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.