HIGH ON LIFE.

Oh herregud. Tanken var att jag skulle åka till Uppsala och Sebbe för en kväll men kom inte därifrån riktigt, jag blev kvar! Nu sitter jag hemma i soffan, så fylld med glädje och energi, den här helgen har varit så bra och inte nog med att jag haft extremt kul med Sebbe, Lisa & Lin (en sväng) och alla hans underbara vänner så har även en annan sak hänt, någonting som jag drömt om på länge är på g. Jag kommer att tala om allt när det blir officiellt men jag är helt hög på livet. Jag är glad, upprymd och taggad men jag är också lite rädd, det är inte alltid så lätt när det du länge drömt om plötsligt står mitt framför dig. Gud vad jag pratar i kodord men snart så…. =) NI kommer älska det!!!

Okej, åter till helgen. Jag kom fram till Uppsala vid 16. Satt på Stationen (café/restaurang) och väntade på Sebbe. Pratade med en man i ca en timme, han var advokat och vi bollade idéer och pratade om livet. Inte så ovanligt för att vara jag, prata med randoms alltså. Strax efter dök Sebbe upp och vi gick en liten shoppingrunda, eller jag agerade smakråd. Sedan gick vi hem till honom dit även Lisa kom så tog vi en fördrink, här började helgen!

Här är vi på väg till en ny restaurang som heter Aldos. KLASS! Så så bra.

Beställde in massa gott att dricka och sex smårätter och delade på vi tre. Det ultimata tycker jag som har så svårt att välja! (Pappa väljer alltid rädd & jag blir ALLTID avis)

Sedan gick vi till Stationen igen och mötte upp hela gänget. Alltså vilka underbara människor, på riktigt!! Glädje!

Så snyggt på Stationen. Tapeten från Mulberry får gärna flytta in i mitt sovrum!

Sedan gick vi till BJ, tog någon drink sedan evakuerade vi dansgolvet och lämnade inte det förrän det stängde. Shit vad vi dansade!

Dagen efter vaknade jag upp 09.00, hur pigg och glad som helst. Duschade, grejade och sedan vaknade Sebbe av att jag frågade honom vad han skrattade åt eftersom han låg och skratta i sömnen haha. Perfekt sätt att starta sin dag på, att vakna av att man skrattar! Gick och fikade i solen och sedan kom Lin från Stockholm och vi drack Rosé i solen. Det var här mitt tåg gick, plötsligt blev jag kvar! Den här kvällen var Sebbe & Lisa bjudna på middag och jag fick följa med, så snällt. Det vankades trerätters och skumpa! Vilken kväll och vilken värd, stjärna! Såhär såg jag ut, ser ni att jag är lite ljusare nu? Jag gillar det!

Och idag vaknade jag upp, pigg ännu en dag efter två dagars fest. Hoppade på tåget och nu sitter jag hemma. Ska precis byta om och gå iväg till Arenan, Mr har match och jag ska heja. Efteråt ska jag laga middag åt oss, saknar honom alltid när jag är borta! (Vad jag tjatar!) MEN, vad glad jag är! Såhär glad är jag just nu. Jag har nästan träningsvärk i magen efter allt skratt den här helgen, jag brukar vara en person som syns och hörs och är lite galen men i detta sällskap var jag lugn som en filbunke.. ”If u think im crazy, u should see my friends” känns ju som ett passande citat. Dessa människor alltså! Älskar Uppsala för övrigt. Skulle kunna tänka mig bo där! TACK för denna helgen. Im blessed! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.