Walk that walk

What’s up? Jag har gått upp för trappan på Norra Berget med My idag, kommer nog ha en riktigt skön träningsvärk i morgon. Nu har vi precis bokat biljetter till Spanien i sommar under den veckan Mr är ledig. Längtar! Love that place.

Nu ska vi röja lite här hemma, jag ska fräscha till mig för om en timme ska jag sitta i frisörstolen, håret ska fräschas upp lite. Tänkte lägga i lite beiga/guldiga slingor för att göra håret lite sommarfräscht och så även toppa det, verkligen behövligt. Mitt hår växer som ogräs och nu ser topparna tunna och trista ut!

Förresten, ni som följer mig på instagram har redan sett det. Jag kom hem idag och där satt Mr i kallingar och fotbollskor och spelade FIFA. Haha.. Vilken syn! Kalsongkungen. Simons familj skrattar nog nu för detta håller i sig, jag har hört rykten om att se Simon i kalsonger och fluga på julafton var ingen ovanlig syn =)

// Today i went out powerwaking with My, we walked the stairs so im prob gonna be sore tom. Now im gonna change clothes and go to the hairdresser, it’s time for me to get all fresh again! Btw, i came home today and there was Mr in his underwear, fotball shoes playing fifa.. what a hilarious moment. Freak!

2 reaktioner på “Walk that walk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.