LAST STOP.

Vi avslutade alltså Nelly High Heels vårturné nu igår i Luleå. Ett underbart event med massa härliga tjejer som slutade med skumpa och massa dans fastän det inte alls var tanken. Kom till hotellet innan ett så det var lugnt, vi åt frukost redan 8.30 i morse och sedan rullade vi iväg. Nu sitter jag i skrivande stund faktiskt hemma, resan gick hur bra som helst. Snart kommer Mr dyka upp från sin bortamatch också, tajming!

Kan inte riktigt förstå att turnén är över, kommer sakna det jättemycket och särskilt vårt härliga team! STORT tack till alla som har varit inblandade, det har varit så extremt roligt och lärorikt – Ett minne för livet verkligen. Oerhört tacksam för att jag fick den här möjligheten för det har verkligen varit en grym tid!

Såhär såg jag ut igår. Tänkte lägga upp lite video bloopers ikväll, det är nämligen så att jag intervjuar lite olika tjejer under eventen och igår när jag intervjuade en av killarna (Liqour 43, sponsor) så kunde jag inte hålla mig, brast ut i skratt så fort han öppnad. Ska visa er sen haha!

// The tour is ended, feels so weird. Im gonna miss it so so much.

3 reaktioner på “LAST STOP.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.