WANTIES.

Dessa krukorna vill jag ha! Det är Skultunas samarbete med Monica Förster.

1 reaktion på “WANTIES.”

  • Lovisa skriver:

    Hej Sanne! Tack för en superblogg! Du är så himla fin och inspirerande. 🙂

    Jag tänkte tipsa dig om en bloggtävling som körs just nu på Shopello som jag hittade. Man kan vinna ett par monsterskor från Jeffrey Campbell – behöver jag säga mer? 😉 Grejen är att det bara är 10 personer som är med och tävlar hittills och vinnaren utses nästa vecka, så jag antar att det är stor chans att vinna. Jag har ingen blogg själv så jag kan inte delta, men jag tycker att skorna skulle passa dig som en smäck! Om inte annat kanske du kan tipsa någon läsare att delta? Skorna är TO DIIIEEE FOOOR! 🙂

    http://www.shopello.se/tavling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.