NELLY HIGH HEEL TOUR

Då var det sista helgen på vårens Nelly High Heel Tour, någon av er som besökt eventet? Det har verkligen varit roliga månader och jag älskar mitt jobb som host för Nelly High Heel event.

Hur ser en kväll ut på Nelly High Heel event? Hundra första tjejerna vi släpper in får gratis skor, 2 smaskiga drinkar från Liqour 43 och en goodiebag med en massa kul i, allt från skönhetsprodukter till smycken och fina undies. Under kvällen spelas skön musik, tjejerna spanar runt bland alla 60 skor som står i montrar, jag hälsar alla alla välkomna, förklarar kvällens upplägg ser ut, jag minglar runt bland alla härliga tjejer och ser till så alla har det bra och ifall tjejerna har några frågor. Jag drar några roliga tävlingar, utser vinnare och tjejerna har en grym förkväll tillsammans med oss på Nelly. Ett helt fantastiskt kul event som alla tjejer borde gå på när det kommer till just din stad.

Vi avslutar vårens turné i Umeå & Luleå. Vi ses väl där? My god vad det kommer kännas tomt på helgerna, vi har så himla roligt ihop och det är SÅ kul att turnera runt och få träffa så mycket härligt folk, en jätterolig sak är ju att jag fått träffa så mycket härliga bloggläsare. Ni är så underbara och det är så kul att ni kommer fram!!

Lite bilder från vårens turné…

1 reaktion på “NELLY HIGH HEEL TOUR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.