Still in my PJ

Är just nu tillbaka i Eskilstuna. Sitter med mitt hjärta i soffan i svärföräldrarnas hus. Simon sitter i en telefonintervju och jag sitter här och skriver till er.

Ännu en tung förlust för grabbarna igår, det tar på psyket alltså. Samtidigt, vad ska man göra, det hjälper inte att deppa ihop utan det är många matcher kvar och det finns inget annat än att kriga på. Jag sitter och läser the Secret just nu, för alla er som inte läst den boken, gör det. Du går miste om något annars! Jag tror stenhårt på The Secrets teorier och har nog alltid levt lite lite grann efter den melodin även fast jag inte vetat om det, dock har jag massor kvar att lära. Hur som, läs den. Ett tisdagstips till er!

Jag sitter fortfarande i pyjamas, regnet öser ner utanför och det känns som en sådan dag idag. Snart ska vi rycka upp oss och åka in mot stan och göra lite annat. Hoppas ni mår fint och att ni fått en toppenbra start på veckan!

LOVE, S

// Yup, still in my pj.. That kinda day today. The rain is poring outside and we are kinda low. Welll. Gonna change that. Reading The Secret right now, if u haven’t- do it, u won’t regret it. Now we are heading in to the city. Hope ur doing well!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.