Family Time

I helgen har vi svärisarna här, vi äter gott, myser och har det hur bra som helst. Det är så mysigt att ha fullt hus, idag när jag stod och vek ihop Simons och min tvätt slog det mig, det är så härligt att höra massa röster i köket, musik i bakgrunden och en massa skratt. Livet!

Nu har vi precis satt på Bridesmaids igen, jag låter inte någon missa den filmen. Har man inte sett den filmen när komme hem till hos oss så har man garanterat gjort det när man lämnar haha, världens bästa film. Jag har säkert sett den 7 gånger nu, tröttnar aldrig..

And this is me today, i mammas tröja. Saknar mamma & pappa som jag inte sett på länge. I morgon åker jag till min hemstad ett par dagar och i morgon kväll kommer dom hem så då ska jag få hänga med dom ett par dagar. I samma veva ska jag se Mr’s match på måndag i Örebro och sedan stannar han också med mig till på Onsdag, det ser jag fram emot. Kanske en spontansväng till Sthlm och mina fina vänner? We’ll see.. =)

// Having my parents in law here, so nice. Love it. Love having people over.. Enjoy nice dinners and just have a good time with people u love.

1 reaktion på “Family Time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.