That white shirt.

En gårdagens. Gud förlåt mina kära och trogna läsare för dålig uppdatering, min kamera har gått sönder så nu bjuder jag på lite kassa mobilbilder. Ska försöka styra med min kamera nu så fort jag kan, jag som älskade min Canon G12, vi var ett och den underlättar ju så himla mycket för mig när det gäller bloggen.

So, whats up? Jag sitter med Mr och svärisarna och myser i soffan. Jag filar på mitt CV och tar lite hjälp, ska söka ett jobb i början av nästa vecka som jag vill ha. Ikväll kör vi Nelly High Heel i Sundsvall, alla ni Sundsvallsbor- vi ses väl på Oscar ikväll? Gratis skor, drinkar och goodiebags, perfekt förkväll för er som ska ut och dansa!

Jacka Zara, Skjorta Rodbjer, Jeans BikBok, Skärp Gina Tricot.

LOVE, S

// Me yesterday.

1 reaktion på “That white shirt.”

  • Mimmi skriver:

    Du verkar vara en så himla duktig och driven tjej! Jag pillar också lite på mitt cv och personliga brev just nu. Kan inte du ge mig lite tips på hur man skriver ett bra cv? Vore jätte snällt om du kunde lägga upp dina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.