Very Summerish

Åh, svävar iväg när jag spanar bland Nellys Bahamasbilder. Min mamma & syster + pojkvän är i lägenheten i Spanien just nu och i morgon åker även pappa dit, någon som undrar om jag är avis? Eh, ja det är ju endast 22 grader varmt, strålande sol och dom ligger på stranden just nu och göttar sig så jo tack. En aning. Jag åker dit med Mr tidigast den 30e juni, skulle gärna ta en vända dit snarast, en weekend bara. Älskar Spanien!

Hur som, med det fina vädret kommer bikinis och spana in bilderna nedan. Finns så mycket fint och jag inspirerades till max av dessa bilder nedan från Nelly, hoppas ni gör det också!

Mina favoriter är leoshortsen, den gula virkade bikinin, gröna tishan, kepsen och inte minst deras bodies =)

// Hot bikinis from Nelly. Kinda want it all.. and summer too.

6 reaktioner på “Very Summerish”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.