TO DO TUESDAY

– Städa hela lägenheten, den ska skrubbas alltså. Wow, nu när solen skiner in syns ALLT. No bueno!

– Posta massa bloppiskläder

– Gå och kolla upp vad som händer med min kamera, när jag knäpper bilder blir det bara vitt? NO. Jag har massa outfits på lager.. =/

– Duscha, tvätta håret och fräscha till mig

– Köpa färska blommor

– Styra inför i morgon då Mr fyller år!

– Helgens Nelly event, värdinnor os.v..

– Smita in och jobba ett par timmar ikväll

Dags att dricka upp kaffet och ta tag i dagen. See you later!

1 reaktion på “TO DO TUESDAY”

  • josefin Lind skriver:

    Hej! Jag är nyutbildad nagelterapeut. och jag vet att studenter också vill ha fina naglar, men har svårt att få ihop pengar till det. Därför har jag valt att sitta hemma så att jag kan ta studentrimliga priser på gelénaglar! 🙂 Det skulle betyda massor om du vill länka mig eller liknande i din blogg så att fler studenter få ta del av erbjudandet! 😀 Kram på dig Sanne !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.