Only hate the road when you missin home

Då var ännu en helg tillsammans med Nelly High Heel över. Denna helgen har varit grym och bjudit på en massa kul, både event och annat skoj. En massa skratt sammanfattar nog helgen bäst och härliga tjejer!

I fredags bar jag mina klackar från Nelly som syns väl, don’t they? Tycker dom är jättefina. HÄR hittar du dom.

Under kvällen i Falun träffade vi på en massa trevliga människor, sjukt härliga Falunsbor! Vi träffade även på denna hjälten, han var med i 100 Höjdare tidigare, Discokjelle. Vilken man och vilka moves! Vi tog en öl efter eventet och vilken show han bjöd på!

Någon annan som bjöd på en show var dj’n Bartosz Brenes. Vilken kung! Han spelade så sjukt tung house och hela Faluns dansgolv dansade, hur gick så extreeemt tung house hem? Älskar!! Hans mix nedan är ju så bra att jag dör. När vi kom dit och skulle börja rigga spelade han den låten, det var helt ljust och vi var inte alls på festhumör men efter att ha hört han dundrade på den där drog det lite i dansnerverna.. =)

Trots att vi blev danssugna smet vi hem efter någon öl och somnade gott. Upp rätt tidigt och vidare mot nästa stopp, nämligen Östersund. Fyndade ett par sunnies på Statoil, blev helt förälskad. Ser nästan exakt ut som Mr’s Persol han fick av mig förra året men några tusenlappar billigare. Love!

Kom fram, checkade in, gymmande, gjorde i ordning oss och sedan käkade vi middag. Jag tog två förrätter, ingen skräll! Nomnom..

Trots att jag kände mig lite småkrasslig igår kväll så körde jag på och det var ett jättebra event och alla härliga tjejer gav mig så bra energi så jag glömde bort att jag hade mått dåligt. Träffade underbara bloggläsare och hade jättekul! Igår körde jag på mitt andra par skor från Nelly, denna gången hade jag på mig ett par som heter Fhoney från Nelly Shoes som inte finns i lager ännu.

TACK för denna helg. PS. Båda skorna finns att välja mellan på Nelly High Heel event så ni som är bosatta i Sundsvall, Ö-vik, Umeå och Luleå ni vet var ni ska befinna er nu helgerna framöver! På fredag kör vi Sundsvall. LOVE, S

3 reaktioner på “Only hate the road when you missin home”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.