Oh sunny days

Alltså att vakna upp utav att solen skiner in i sovrummet? LYCKA! Och Mr bredvid mig som för en gångs skull har sovmorgon, dubbel lycka. Vi vaknade och slängde ihop en frukost och i princip sprang till soffan för att se fler avsnitt av Sons of Anarchy, alltså hur bra är den serien? Orkar inte! Är helt inne i den där världen nu, Simone.. i feel you sister! Om ni inte redan följer den, gör det men en varning, ni kommer att bli fast!

Borstade gaddarna (nähä?) och slängde på mig träningskläderna, mötte upp en vän för en promenix runt ån och sedan avslutade vi med kaffe och en massa prat om livet. Vänner alltså! <3 

Nu? Jobb! Talk later lovers.

// Waking up next to him, happiness. Sun is shining, double happiness. Brushed my teeths and jumped in my work out clothes. A nice pw with a friend and on top of that some coffee and girl talk. Friends!! <3 Now i need to change clothes, need to run to work!

4 reaktioner på “Oh sunny days”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.