Oh la la.

Way, det är måndag!! Jag är hemma hela veckan, på fredag åker vi och kör Nelly High Heel event i Sälen. Hur kul?  Någon som kommer att vara där? Kommer nog bli helt galet. Påsk i sälen. Afterski? Mr kanske också följer med oss, hoppas. Kan bli riktigt skoj!

Idag är det måndag och en härlig sådan. Solen skiner, gör den inte det väldigt ofta nu för tiden? Älskar! Min älskade kommer snart hem med lunch till oss, sedan ska jag jobba lite framför datorn, hämta ut mitt paket från Nelly (so excited, hoppas allt passar!) och ikväll ska vi storhandla. Känslan att öppna kylen och den är full av massa godsaker är ju ljuvlig, precis som att komma hem till mamma & pappa. Ser fram emot denna vecka! Kommer att ta en massa outfitbilder, vädret ser SÅ lovande ut och jag känner mig pepp och inspirerad. 

PS. Det är våffeldagen idag så glöm inte bort att grädda lite våfflor. Det ska vi nog göra ikväll!

På bilden ser ni mig och en tjej från eventet i Båstad. Bra event!

// Yay it’s monday, love it. Im gonna be home until friday, feels so good. Sun is shining and i feel inspired, u will se a lot of outfit posts this week. Today it’s the waffle day here in sweden so don’t forget to have one!!

7 reaktioner på “Oh la la.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.