@ my parents house

Är hemma hos mina föräldrar, har ätit en mysig söndagsmiddag  och nu ligger vi i soffan, jag, mamma & Melvin. Vi ska snart smita upp till pappa på övervåningen och se Barcelona – Rayo Vallecano, min kära pojkvän som jag saknar jättemycket är i Barca på träningsläger och är och tittar på matchen ikväll så jag måste se vad jag missar! SÅ avundsjuk, förstå vilken känsla det kommer vara på Camp Nou ikväll klockan 21.00, så mäktigt. Jag skulle jättegärna vilja åka dit och kolla på en match jag med någongång, stort!

Mys att vara hemma med mamma & pappa. Jag ska bara mysa med dom ikväll, så underbart att slänga sig i soffan efter en lyckad men intensiv helg. I morgon bitti blir det gym igen- med ingen mindre än min kära farfar, den ni! Jag har inte varit jordens mest hälsosamma människa denna helg men det blir lätt så när man är på turné, gymmade dock igår och har jordens träningsvärk i magen, kommer definitivt visa er dom magövningarna snart. Helt brutala. Ha en mysig kväll hjärtan! <3

// At my parents place. Just had a nice dinner and now we are having a cozy time in the couch. Tonight we r gonna watch Barcelona- Rayo Vallecano, my bf is there. So jealous! Wanna go there sometimes. Have a good night hearties!

7 reaktioner på “@ my parents house”

 • malin skriver:

  Jaaa! visa gärna magövningarna!!

 • Jane Elin skriver:

  Hej frøken.. jag har allt varit inne och spanat in din blogg lite då och då, du har så mycket kul och spænnande før dig, och jag tror jag talar før ganska många mer æn mig sjælv, nær jag påstår att du kan vara den vackraste unga dam som værlden skådat.. Jesus Sanne! du var en gullunge redan på Carlforsska 😉 men nu ær det ju næstan løjligt en sån vacker kvinna du blivit =) var bara tvungen att få det ur mig! Keep up the good work med allt det du gør! ..Kram Elin Hjelm =)

  • sanne skriver:

   Heej! Tack för fina ord. Nu såg jag vem det är som skriver till mig, vad roligt att du hittat hit! Hoppas du mår bra! Stor kram

 • Stina skriver:

  Vad annorlunda du blir på kort än du ser ut i verkligheten varför tror du det blir så?

  • sanne skriver:

   ja du, alla bilder är tagna med olika kameror, mobiler os.v.. ingen är retuscherad. Kan tyvärr inte svara på den frågan, när såg du mig senast? 😉

 • amanda skriver:

  Hallååå! Jobbar du på alla events med Nelly High Heels? Blev precis överlycklig när jag såg att ni kommer till världens tröttaste håla Sandviken! I sånna fall tänker jag springa fram och ge dig en kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.