répondre

Sara
Vad roligt med frågestund :)

 1. -Jag undrar, eftersom du är så vältränad, smal, har fin hy etc. så syns det att du sover bra, äter bra, dricker mycket vatten, tränar osv. och jag undrar om det är enkelt för dig att hålla dig till de vanorna? För mig är det en daglig kamp att stå emot både smågodis, gott bröd på morgonen, gräddiga pastarätter till middag m.m och jag är nyfiken på att höra om det är samma sak för dig eller om du har dina goda vanor naturligt? I så fall, hur har du gjort för att inte alltid känna dig sugen på de sämre valen?

  Det vore kul att höra om vi alla brottas med samma sak, hur kommer det sig att vi har så olika kroppar? (tänker nu mest på vikten). Handlar det endast om disciplinen eller är det så att vissa känner ett större vardagligt sug än andra? Är nyfiken på att höra vad du tror =)

  Jättebra blogg föresten! jag har läst den dagligen i över ett år =)

   Hej Sara!
  Nej det är faktiskt inte så jobbigt. Grejen är att jag strävar efter att sova så många timmar jag behöver varje natt, jag strävar efter att äta bra och jag strävar efter att ta hand om mig själv och min kropp på bästa sätt vilket för mig resulterar i att jag faktiskt sköter det bra. Nu på senaste tiden om jag ska vara ärlig, när jag modellat mer och fått mer jobb där mitt utseende spelar roll har jag blivit ännu duktigare och noggrannare. Så som nu när jag är borta med Nelly, jag går och lägger mig så fort jag kan efter eventet, äter ordentlig och bra frukost, försöker röra på mig så mycket jag kan (tar m. gymkläder os.v) dricker extra mycket vatten när det blir sena kvällar och så fort jag kommer hem till Sundsvall fyller jag på batterierna ordentligt med sömn, bra mat, träning, mycket vatten och återfuktar ansiktet, vilar från smink och vilar håret os.v. Man får hitta sina rutiner, alla lever ju olika liv men strävar du efter att ta hand om dig själv på bästa sätt borde du klara det. Jag fuskar ju också, såklart. Jag tror på 80/20 dieten, dvs du äter bra 80 % och 20 % dåligt.
  Angående just maten. Jag är och har faktiskt alltid varit duktig med mat, förutom mitt första år i Usa då var jag katastrofal MEN, jag liksom tror inte på det här med att ”unna sig” jag tror inte på det här med ett belöningssytem med kroppen. Ät bra i stort sett hela tiden så behöver du inte ha ångest för att du äter en pizza, tar en sockrig och sliskig drink eller går och fikar. Det är mitt tips, hitta balansen, den kanske känns svår men det är inte svårare än man gör det. Jag tror att varför många, främst tjejer blir så besatta av att ”JAG MÅSTE HA LÖSGODIS” är för att vi förbjuder oss. Jag var så själv för några år sedan, jag liksom om jag hade en godisskål framför mig moffade i mig allt direkt, för att jag fick. Nu idag så kan den stå där, det är inte lika intressant. Jag äter det jag är sugen på och 80 % av tiden är jag sugen på vanlig och hälsosam mat. Hoppas du fick något tips! Kram till dig!
  Emma
  Hej! :) Först och främst vill jag bara berömma dig för en otroligt inspirerande blogg. Kikar ofta in här för att få titta på fina bilder och få bra tips! Har en fråga till dig, jag funderar på att nu till våren införskaffa mig ett par ljusa, lite lagom slitna pojkvänsjeans och undrar nu hur jag ska matcha dom bäst? Gärna kombinerat i en hel outfit :Dkram!!
  Hej Emma, tack så hemskt mycket! Glad jag blir! Självklart, jag sitter i ett par boyfriendjeans nu och vet att dom kommer användas flitigt i år. Kollage kommer upp senast söndag! Kram!!
  Victoria Cheragi
  Vad ser du dig själv arbeta med i framtiden?
  Jag ser mig själv jobba med kläder men även med någon slags marknadsföring. Jag har med tiden kommit på att jag är mer insatt bland sociala medier än jag tror och jag tror att det kommer att behövas mycket sådant inom alla företag inom kort, den äldre generationen har inte riktigt lika bra koll på just sociala medier som vi ungdomar idag så att marknadsföra ett företag kom min vän med förslag på här om dagen, han påstod att jag är en expert inom det området- den tanken har aldrig slagit mig men det är ju något jag pysslar med dagligen så koll har jag ju på den fronten. Dom yngre kommer självklart vara ännu lite vassare men marknadsföring tror jag skulle passa mig, spanar redan lite kurser. Har en massa drömmar och vill ju så mycket, jag vill ju inte bara göra en sak! =)
   A
  Hej Sanne !Tack för en underbar blogg, du är en av de mest genuina bloggerskorna jag stött på här i cyberspace !Jag tänkte bara fråga om du tror att en oversize tjej kan bli smal? Tror du att när man väl har de där extra kilorna som är alldeles för mycket, om det går att få ner dem? Jag kämpar och försöker, men har så svårt att sätta igång eftersom jag ser det som ett sådant låååååååångt mål som aldrig kommer lyckas. Känns som om jag vill ge upp innan jag ens börjat, snälla kan du hjälpa mig att säga hur man får upp den där glädjen och kämparglöden igen?
  Såg att du skrev ett inlägg om det innan men jag skulle vilja fråga i en mer personlig fråga! Tynger otroligt mycket på mina känslor just nu och jag vill bara veta om du tror att en tjej som har XL kan gå ner? Jag har läst om att man ska analysera vilken kroppstyp man har, eftersom man inte kan bli en kate moss om man har en kropps typ som beyonce.. Du förstår smal vs kurvig?
  Snurrar i mitt huvud, snälla kan du försöka rätta till det och ge mig lite råd?

  Hej! Tack kära du, vad glad jag blir!

  Alltså smal, vad menar du med smal? Jag tror alla människor vare sig dom är petite eller kraftigare kan bli fasta och starka i kroppen men jag tror inte att en väldigt kraftig person kan bli jättesmal, det känns inte hälsosamt på samma sätt som att jag kommer nog aldrig att kunna bli en strl L, det vore inte heller hälsosamt eftersom jag inte är byggd så!

  Jag tror- om du kämpar stenhårt efter ett mål kommer du ju komma en bra bit. ”Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars” Jag menar, även fast du inte kanske når just den målvikten så kanske du kommer bli jättenöjd ändå? Jag vet ju inte alls hur du ser ut eller någonting, du kanske är jätte hälsosam och supersnygg fast du har XL? Hur som helst. Jag tror att, sätt upp ett rimligt mål och njut av din resa dit. Det bästa tipset jag har till alla, hur du än ser ut, försök göra det bästa utav just DIG. Det är ju ingen mening att sträva efter något som inte går! Om du är en XL och väldigt missnöjd, träna, ät rätt och jag lovar att du kommer få en riktig egoboost, att se sin kropp förändras till det bättre och känna inifrån hur pigg och glad man känner sig är faktiskt en mäktig känsla! Lycka till, jag tror du är snygg som du är men om du strävar efter att bli ännu lite snyggare, go for it! Tror på dig!

  S
  Hej! Jag undrar vart kan man få tag på den klockan till vänster som du la upp för ett tag sedan? Alltså vet du vad modellen heter specifikt? Har kollat runt överallt utan resultat. Även på MKs sida finns den inte. Kram :D

  Hej!
  Denna eller denna? =) Kram
  Rebecca
  har du ibland dåliga dagar ibland? Du är en sådan energi bomb och ut kommer bara positiva saker. Varför har du valt att mest skriva det positiva och inte dåliga saker i di blogg? :-)
  Hej!
  Jo det har jag absolut och då låter jag mig ha det, dåliga dagar har alla ibland men för det mesta är jag faktiskt ganska glad. Tycker det är så förbannat tråkigt att vara sur och grinig över något så försöker oftast göra något åt det, om det är något som går att göra något åt förstås. Angående bloggen, grejen är att jag, med handen på hjärtat är oftast väldigt glad och dom gånger jag är sur för något brukar jag inte tycka att mina läsare ska behöva ta del av det, dessutom om jag är arg för något privat kanske jag inte vill dela med mig av det- vill aldrig hänga ut något eller någon i bloggen och skulle aldrig göra det, jag menar alltså att när jag är väldigt grinig har det ju oftast en anledning och då känns det inte angeläget att skriva ”idag är jag svinsur men jag vill inte berätta anledning” Om du förstår hur jag menar. Min blogg vill ju jag ska vara en feel-good blogg med bra känsla i, det är tanken, jag vill inspirera, peppa och ha en bra stämning. Dom gånger det händer något väldigt jobbigt som jag inte kan kontrollera delar jag med mig av det, så som förra vintern när jag förlorade en närstående, då var jag ganska öppen med det för att jag inte kunde hålla det inom mig. Det var för påfrestande att ”soppa undan” Stor kram!
  Rebecca
  Var det du som starta med att avända ordet “to do”? för jag läste de för första gången på din blogg. Sen börja Tyra använda det och nu ser jag ordet överallt.Har kontakt med Tyra fortfarande? Är du inte sugen på att se hur hon bor på sin nya gård?Hej Rebecca!
  Haha, nej det vet jag inte. Minns inte ens när jag började använda det ordet eller vad eller var jag fick det ifrån faktiskt. Det har säker cirkulerat runt på nätet så det är säkert inte bara hon och jag som använder =) Vi följer varandra på instagram och smsar någongång ibland. Jo absolut, det skulle vara roligt att se! kram

  Linnea
  Kan du ge tips på balklänningar?

  Det kan jag absolut! I nästa vecka kommer det upp, har ett inlägg på g.. Krma

  Carro
  Hej Sanne! Kul med frågestund! :)

  Jag undrar..
  1. Jag vill starta en blogg. Har du några bra tips på en nybörjare? Och tips på en bra blogg dator ? :)
  2. Bra jobbat med träningen!! :) Kör du alltid fritt i gymmet? Eller går du på gym-pass ibland?
  3. Din mamma verkar ha bra koll på mode. Är det där ditt mode intresse har växt fram?
  4. Tips på inspirerande bloggar?
  5. Om du fick ett heltids jobb i Sundsvall, skulle du ta det? Eller vill du hellre vara ute och resa mycket som du gör nu?
  6. Min sista fråga! Bästa självförtroende/självkänsla tipset du har?

  Sen vill jag berömma dig för att du är så himla duktig och inspirerande Sanne! :)

  Hej Carro!
  Ellerhur, jag tycker med det är kul!

  1. Tips till en nybörjare, lite text och mycket bilder, jag har märkt att läsarna gillar bilder och mycket tips! Hm, det finns ju små datorer som känns smidiga som bloggdatorer som man kan ha med sig i handväskan, mindre att bära på!
  2. I år har jag inte varit på ett enda pass faktiskt utan fått in bra rutiner själv, äntligen. Jag som var helt fast vid pass förut och inte kunde köra ensam, jag visste nog inte vad jag skulle göra riktigt bara och tyckte det var skönt med en ledare som säger åt en vad man ska göra och inte.
  3. Ja det är det nog, skyller allt på henne haha. Hon är väldigt intresserad och har mycket bra koll!
  4. Songofstyle är min senaste obsession. Hon är grym!
  5. Alltså, det är en bra fråga. Jag bekymrar mig ibland om att jag inte har ett heltidsjobb men samtidigt som du säger trivs jag ju väldigt bra just nu med att flänga runt, träffa massa människor, knyta nya kontakter os.v så just precis nu är jag väldigt nöjd med var jag är och med det jag gör.
  6. Att göra det du själv vill göra, samhället formar ju en mycket och det är så mycket ”måsten” Vi alla unga tjejer idag har så extremt hög press på oss så fundera på vad DU vill göra och vad som gör DIG lycklig. Skriv ner det som gör dig lycklig och försök få in så mycket av det som du bara kan i ditt liv, att vara glad och nöjd med livet gör ofta en lite mer självsäker. I alla fall mig, i perioder då jag inte är helt nöjd med min situation så blir jag oftast lite low och känner mig inte riktigt som mig själv. Stora doser av det som gör dig lyckli och glad för jag tror det går hand i hand med hur man mår och hur självförtroendet/självkänslan svajar, bland annat. Finns ju så mycket man kan göra för självförtroendet och självkänslan sedan går det ju upp och ner för alla dessutom, det får man inte glömma. Det finns bättre och sämre perioder, that’s just life.
  Kram och stort tack!
  Johanna
  Hej! Älskar när du har frågestund :)1. Hur kommer det gå för Simon med fotbollen nu, är det superettan som gäller och han blir kvar i Sundsvall, eller har han hört något från andra lag som är intresserad av honom? :) väldigt spännande att följa ert liv som fotbollstjej och fotbollsspelare :)2. Hur gör du när du är ledsen? Alltså så ledsen att du inte kan gå upp ur sängen för att du är alldeles deprimerad och du har ingen ork i kroppen.

  Puss&kram!

  Hej!
  Vad roligt! =)

  1. Vi vet ingenting men just nu är vi inställda på att bli kvar i Sundsvall den här säsongen, allt kan hända och fort kan det gå men just nu satsar han fullt ut på att göra en bra säsong i Sundsvall. Jag tror på honom! Det har funnits intressen men inget som gått vägen och om några veckor sätter säsongen igång igen, ska bli roligt att få titta och heja igen!
  2. Jag pratar om det, jag bearbetar ofta saker genom att prata om det, älta, diskutera med nära och kära. Försök omringa dig med dina nära och kära, var ledsen, titta på en massa filmer- sväva iväg bland andras liv och glöm bort ditt eget för en stund, hitta på saker med dina vänner för att komma på andra tankar och glöm inte att what doesn’t kill u makes u stronger, det är faktiskt så sant och varje sak du tar dig igenom gör dig starkare, klokare och mer erfaren. Livet är inte alltid lätt och man får gå igenom både det ena och det andra och då är det viktigt att omringa sig med sina nära och kära, det känns alltid bättre! OM det är saker som kanske inte är jättestora eller kanske nödvändiga att vara deprimerad och ledsen för kanske det är bra att försöka ta itu med sakerna, försöka reda ut det, göra något åt det, prata av sig med vänner, få tips och så kanske det kan ske en förändring och man kan bli bättre och kanske ta sig ur depressionen. Allt tar sin tid! Stor kram

  Frida
  Vad använder du för olika hårprodukter? =)

  Hej!
  Jag blandar hej vilt, har inga riktiga favoriter och tycker helt enkelt att allt funkar på mig, billiga som dyra dock så kanske dom billiga inte är lika bra i längden? Vad vet jag! Jag använder alltså olika schampoo och balsam jämt i princip, använder Morroccan Oil i topparna och gör inpackning ibland från samma märke. Ska uppdatera mitt hårförråd snart, behöver allt möjligt sa My åt mig igår, bland annat något som ska ge håret mer volym, nytt värmeskydd os.v.. jag slarvar lite! Wops! Kram

  Hanna
  Kan du inte lägga ut en spotifylista med din favoritmusik eller det du lyssnar mest på just nu? Du verkar ha bra musiksmak!

  Jo! Det har jag lovat så länge så jag ska fasiken styra upp det åt er, jag älskar ju musik! Kram

  Linnea
  hej! jag undrar om du hade kunnat tipsa på lite studentklänningar? både liiiiite oversize och tighta!! du är grym

  Skrolla ner.. =) Kommer skriva var allt kommer från i kväll eller i morgon! Kram

  Ellen
  Jg undrar också vad du väger och hur lång du är haha? Tack för en inspirerande blogg :) du är söt och HÄRLIG och härlig vill ju alla vara eller hur? ;)

  Jag är 1.65 och väger 51. Denna frågan kommer alltid, glöm inte att vikten är ju heeelt oväsentlig. Tack! kram

  Cissi
  jag skulle vilja ha 10 saker vi inte vet om dig :) om det inte känns för privat, fast det kan du ju styra själv!

  Haha, vad roligt! Jag slänger upp det i morgon så kika in då, just nu kan jag inte komma på 10 saker. Kram!

  Elin

  Har en del frågor till dig, hoppas det är okej :) Och så ville jag bara säga att du är min favorit bloggare, i alla kategorier, det finns ingen som inspirerar mig så mycket som du!

  1. Du ser alltid så bra ut på bilder, ex även fast du ”putar” med munnen så ser du inte bitchig ut som många kan göra, du ser alltid bra ut hur du än posar. Har du några tips på hur man blir bättre på bilder? Till sin egen blogg ex. När jag försöker se bra ut ser det bara konstigt ut haha.

  2. Hur äter du nu? Fortfarande samma som innan eller tänker du mer på vad du äter när du tränar? Ex drar ner på socker, skräpmat, chips etc?

  3. Något man måste ha i garderoben i vår/sommar?

  4. Var får du all din inspiration ifrån? Alltid genomtänka outfits och det ser alltid bra ut även om det bara är ett par jeans och en t-shirt. Hur gör du?!

  Kramkram

  Hej!
  Åå tack för fina ord, vad gullig du är!

  1. Å tack!! Öva! Mitt enda tips, jag har blivit mycket bättre med åren, allt handlar om att öva. Jag minns när jag började jobba hos Tyra och hon och min andra chef John sa åt mig att jag skulle öva i spegeln, öva öva öva och jag kände mig SÅ löjlig men helt ärligt? Nu kan jag ju faktiskt posa, jag jobbar ju till och med det och lär mig hela tiden. Jag har låååångt kvar och mitt mission nu är att öva på att se lite kaxigare och hårdare ut, det är jättesvårt tycker jag!
  2. Inga förändringar. Har blivit lite mer intresserad av mat och matlagning bara så det finns ofta lite mer tanke bakom det nu men jag kör alltid på helt vanliga rätter med proteiner, kolhyderater och ALLTID grönt till, kan inte äta utan nästan. Annars äter jag allt sådant när jag är sugen på det och vill! Förra helgen på vägen från Stockholm (bakis och trötta) till Skövde så skrek jag efter pizza, hela min kropp och den smakade bra vill jag lova! Då och då är det ju supergott men jag gillar verkligen att äta bra också, det känns bra för både kropp och själ!
  3. En snygg skinnjacka, slitna boyfriendjeans, klackar med ankelrem, ett par schyssta sneakers och bohemiska blusar.
  4. Jag vet inte, jag inspireras av allt verkligen!! Har ingen speciell förebild inom mode utan kör på bara, allt jag ser kanske fastnar någonstans bara? No idea. Jag älskar att styla så gör det i mitt huvud flera gånger om dagen!

  Kram!

  Linnea
  Vad gör man när ens kille är otrogen?


  Det är ju så individuellt, jag vet ingenting om ert förhållande men ställ honom mot väggen? RED ut det (om det finns ngt att reda ut) eller gör slut! Min första tanke är ju gör slut… Vill han verkligen ha dig kan han få kämpa ett tag och visa att han ångrar sig och att det bara är DU, ingen annan. Det tar nog tid sådant där, jag menar det kanske blir svårt att bara ta tillbaka honom och tycka att allt känns bra, tillit är ju det viktigaste i ett förhållande. Hoppas det ordnar sig, det finns ju faktiskt dom par det har blivit bättre för efter något sådant. Finns alla varianter och alla sköter det på sitt sätt men låt honom få ånga det, tio gånger om!

  Jennifer
  Provar igen då ;) dina bästa tips på vad man ska köpa när man åker till usa? Åker om ett par veckor och skulle behöva lite shopping hjälp =) Kram!

  Sorry! =) Saker som du borde titta extra på som är billigare är ju Michael Kors, Ralph Lauren, ID Bare Minerals, Nike och solglasögon över lag har jag märkt har varit billigare. Ray Ban tex… Kram kram!

  Josefin

  Hej!

  Kan du inte ge några tips på bloggar du läser, sidor du får Inspiration ifrån och dina bästa online butiker.
  Skulle du vilja flytta tillbaka till stockholm/los angeles?

  Songofstyle, thisismyinspo, Sofi Farhman, Elin Kling, massa olika tumblrsidor, shoppingandfashion, nätet är fullt av inspo! =) Bästa onlinebutik vet jag inte, har ingen direkt favorit! JA, absolut. Jag och Simon kommer garanterat flytta tillbaka till Stockholm en dag igen. Kram

  Sara
  Tycker du att det är värt att satsa på en pälskrage till skinnjackan i vår?

  Svart till svart är snyggt tycker jag =) kram

  Iva
  Vart är dina favorit platser i Eskilstuna, cafeer, sevärdigheter,platser?
  Tips på vart man kan köpa en pälskrage till skinnjackan/vinterjacka, vart kmr din ifrån?
  Hur mkt kosta din pälsväst?

  Hej!
  Café är nog Café Kaka, Syliva och Tingsgården. Jag tycker om du är där att du ska strosa runt i Gamla Stan och dagen, ta en lunch/fika på Tingsgården, besöka butiken Elin Maria är ett måste. På kvällen tycker jag du ska äta en tryffelpizza på Kalas och sedan ta en drink på Håpes. Min pälskrage kommer från Monroe. Min pälsväst var dyr! Kram

  K
  vill bara säga att det känns tråkigt att kommentera när man inte får något svar så snälla försök engagera dig mer! jag tror säkert det är roligare för dig att driva bloggen med kommentarer, och roligare för läsarna att få svar. kram

  Uppskattar att du säger det och ska bättra mig! kram

  Ida
  Hir tyckte du AHA behandlingen fungerade? Såg du några resultat? Något du skulle göra igen? Kram!

  Bra! Just nu känner jag inte att jag behöver det så klarar mig bra utan, behöver jag det i framtiden kommer jag att göra det. Kram

   

8 reaktioner på “répondre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.