OMW.

Hej fina ni!

Vad kul med all respons på Sminkprojektet, vi är lika exalterade vi och det ska bli spännande att se vilken look vi kör på nästa vecka. Ni får inte heller glömma att sminkningen Nathalie gjorde igår kommer vi lägga upp en film på i nästa vecka, jag som modell och hon sminkar så ni får se exakt hur man gör. Kul va? Hoppas det uppskattas!

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm igen, jag är verkligen runt i hela Sverige just nu haha. Hinner ni med? Jag gör knappt det. Nu när jag kommer fram ska jag springa till NK och luncha med Lin, sedan blir det en kaffe någonstans innan jag ska till bästa Jessica på Hötorgskliniken, alla ni som har bal och student inplanerat, ni vet väl att Hötorgskliniken is the place to be när man ska spraya sig va? Jessica är helt fantastisk och jag går alltid därifrån glad.. och snäppet brunare & fräschare.

Ikväll blir det mysmiddag med min kära vän Matilda, en catch up står på agendan. Lovar en hel del fler blogginlägg också såklart så kika in under dagen.

LOVE, S

// Im so glad for all the nice response about the make up project! Don’t forget to check out the blog every week for new make up looks. Im so excited for next week, wanna know what look we are doing NOW! Now im on the train, i will arrive in Stockholm in an hour. Today i will have lunch with a friend, go and do spraytan and then have  a nice dinner with another friend. Quality time at it’s best.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.