It’s a beautiful day

Solen sken in i sovrummet i morse, hoppade i princip upp samtidigt som Mr. Tog en promenad i solen med vänner, hämta ut klänningen jag ska ha på mig ikväll och körde en snabbstädning hemma för att det skulle vara fint när min herre kom hem och ska ha fredagsmys. Visst är jag snäll? Jag var i ett städstim och dom ska man ta vara på, röjde runt med dammsugaren och grejade.

Tog mitt pick och pack och hoppade på tåget. Nu är jag i mitt älskade Stockholm om en timme. Ska sticka direkt till hotellet. Klockan 18.00 kommer värdinnorna inför kvällen så då ska vi rigga eventet inför kvällen på Sturecompagniet. Ikväll kommer mina bästa tjejer och supportar också och även min lillasyster och kusin. SÅ roligt. Efter eventet ska vi skåla i en drink, det finns lite allt möjligt att skåla för just nu känner jag och kan man fira.. så ska man fira.

Lovar att ta outfitbilder ikväll för klänningen jag ska bära är SÅ fin. Hoppas ni får en uuunderbar fredagskväll. Och förresten, det där radioinslaget jag pratade om tidigare, minns ni? P3 ringde upp mig för någon månad sedan angående Go Blonde festivalen i Riga som jag varit på och intervjuade mig, det sändes idag. Lovar att lägga upp den sändningen i morgon.

LOVE, S

// The sun was shining this morning in to our bedroom, woke up early and took a long powerwalk, went to get my dress im wearing tonight and cleaned the apt so Mr would come home to a shiny apt. Im a good girlfriend huh? Now im at the train, so excited for tonights event in Stockholm, so glad my best friends are coming to support me. I promise to take outfit pics from tonight, u are gonna love the dress. Have a good night lovers!

3 reaktioner på “It’s a beautiful day”

  • Romiyana skriver:

    Hur orkar du verkligen resa från stad till stad hela tiden? Jag hade vart trött typ hela tiden!

  • Stina skriver:

    Åh jag är så glad !! Senaste månaderna har jag haft problem att komma in på din blogg. Vet inte varför? Någon annan som haft samma problem? I alla fall, jag trodde att du hade lagt ner bloggandet. Häromdagen testade jag igen och då kunde jag äntligen komma in på din blogg igen! Den absolut bästa bloggen enligt mitt tycke 🙂 ville bara skriva det ! Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.