Today’s work out

Jag har fått önskemål att skriva mer om träning så tänkte jag kunde börja skriva om mina pass och övningar i veckorna. Jag kör ju lite olika beroende på vad jag känner för och hur jag känner mig i kroppen. Nu har jag haft uppehåll i tre veckor ungefär så det var riktigt skönt att träna idag och jag hoppas träningsvärken sitter där den ska i morgon, så skön känsla! 

Dagens pass bestod av;

30 minuter intervaller. Gick snabbt i 5 min, sprang 5 os.v.

40 benböj med skivstång och 2,5 kg på vardera sida (gillar inte att träna med tunga vikter)

25 st fällkniven. Ligg på ryggen, upp med raka ben rätt upp i luften, armarna under huvudet och kroppen uppe som om du ska göra en sit up och switcha ben.

Plankan 1 och en halv minut

Sidoplanka båda sidorna 40 sek

Hälarna till himlen. Ligg på ryggen, upp i ”situpställning” alltså uppe med övre delen av ryggen, händerna bakom huvudet, tryck upp benen och rumpan och fäll sakta ner mot golvet. 25 reps.

Rumplyft. Ligg på rygg med benen in mot kroppen/rumpan, lyft hela kroppen (mage/rygg, ben, huvud och nacke kvar på golvet) och sträck ut ena benet, ner och upp och ut med andra benet. Armarna ska ligga längs kroppen. 12 st på vardera ben.

Benlyft. Stå på alla fyra, lyft upp ena benet rakt upp bakom dig, dra sakta in under dig utan att nudda golvet. 12 st på vardera.

Ett helt ok konditions, mage/rumpa/lår pass. Hela passet tar knappt en timme men jag körde det intensivt så att pulsen slog under hela passet. I morgon tänkte jag dela med mig av ett annat pass, hoppas ni förstod mina beskrivningar och att några av er där ute gillade det! LOVE, S

4 reaktioner på “Today’s work out”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.