The world that the children make

Eftersom jag är lite smått allergisk mot kassa bilder i min egen blogg som det tyvärr blir lite för mycket av så lyckades jag dra ner Mr idag för att ta lite bättre bilder på jeansen jag bär idag- ni är redan ett gäng som undrar vad modellen heter.

Dom kommer från Tiger och modellen heter Slender och färgen heter Puppy. I dessa jeans har jag storlek 26/34 då dom är väldigt små i storleken och varför jag tog 34 på längden minns jag inte, jag brukar vanligtvis ha 32. HÄR är den enda sidan jag hittar dom på just nu. Jag gillar dom för att dom är låga och har bra passform, hålet på knät var inte där när jag köpte dom utan har gått sönder but i like it..

// My jeans today is from Tiger of Sweden.

3 reaktioner på “The world that the children make”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.