What u think about me?

När jag och Mr köpte lägenhet i våras så kom smsen när någon budade på lägenheten till mig. Jag minns så väl hur vi satt på hotellrummet och jag satt lite gömt i sängen och smsade, det plingade till, jag såg förmodligen lite lurig ut och fortsatte smsa. Simon undrade vad jag pysslade med och jag förklarade glatt ”Jag budar!!” VA?! Sade han och det blev en liten uppläxning förmodligen haha. Jag tyckte jag var grym, min ”motståndare” måste tyckt att jag var livsfarlig.

Nu, ett år senare ungefär ska våra vänner kanske köpa lägenhet. Killarna är på träning och precis nyss ringde Simon ”Vad gör du? Är du med My?” Näe svarade jag. Han tror alltså att bara för att hon budar just nu är JAG inblandad. Vad tror han om mig haha.. Släpp det Mr, jag är inte inblandad!

..Däremot har jag ju gett henne lite insidetips så som att vara riktigt snabb att buda när någon budar över haha.. Jag kan det här med att kamma hem en lägenhet ska ni veta!

1 reaktion på “What u think about me?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.