Never ending story

Snön känns som en never ending story i år. Herregud! Men jag blir en härdad bilförare och förhoppningsvis väntar en riktigt fin sommar då också, det känns bra att ha i baktankarna. Jag pulsar omkring i min tjocka jacka och förvandlas plötsligt till flera år yngre, verkar det som..

När jag skulle ha halkan här om dagen frågade ena tjejen jag skulle köra med ”Är du också 94a?” Nej sa jag… 89a, haha. Inte bra! Simon påstår att det är jackans fel, att jag ser så mycket yngre ut den stora jackan med mina små ben och stora skor. Måste ha vår, det här funkar inte. Ja, antingen vår eller så måste jag göra något drastiskt som att klippa mig, byta klädstil eller bete mig annorlunda haha.

// Oh my god.. The snow this year seems like a never ending story. Guess im getting a better driver and also that it’s gonna be a nice summer this year, hopefully. I feel as soon as i put on my winter jacket that i look 5 years younger.. seems like it. A girl asked me last week if i was born year 94, uh no.. year 89, duh! Haha.. Need spring NOW or make a huge change like cut my hair or something. This ain’t workin.. =)

3 reaktioner på “Never ending story”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.