So that’s the reason

Förlåt mina trogna läsare för extremt kass uppdatering i helgen. Detta var den sista helgen här hemma med min kära + vänner för att från och med nästa helg börjar jag turnera med Nelly och kommer vara borta i nio helger. Kommer att bli en hel del resor men i och med att jag inte har ett heltidsjobb i veckorna så kommer det bli grymt! Min och Mr’s date night får bli varje onsdag i fortsättningen, man får göra det bästa utav alla situationer men samtidigt så är inte helgerna så ”heliga” för oss i vanliga fall ändå, denna helgen var han ledig från fotbollen men det händer ungefär lika ofta som jag badar isvak så jag försökte ta vara på denna helgen så gott jag kunde.

Hoppas ni förstår! Nu är jag tillbaka, more ready than ever.. =)

// Just wanted to appologize for this weekend, haven’t been updating at all. Ive been busy spending time with my boyfriend, next weekend im starting the tour with Nelly for nine weeks so i wanted to spend as much time with him as i could. Hope u understand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.