VEGAS BABY.

Jag och Mr har precis checkat in på Cosmopolitan i Vegas. Viva Las Vegas! The strip är avstängd på grund av något marathon, vem springer i Vegas en söndag, på strippen? Haha. Vi lyckades i alla fall ta oss till vårt hotell och nu ligger vi på rummet och äter. Lyxade till det med room service och en film, vi är trötta och laddar för en heldag här i morgon. Vi stannar till på tisdag!

Hoppas ni alla mår bra där hemma! Ni har blivit dåliga på att kommentera förresten, varför? Come back! =)

// In Vegas. Just checked in at the Cosmopolitan. Tonight we are doing room service.. so tired.

En liten detalj. Jag orkar inte att vi två är så sjukt ”eh det löser sig” Vi såg att tanken inte var full och vi vet att vägen till Vegas är bara öken och i princip inte en enda bensinmack men ändå så bestämde vi oss för att inte tanka? Precis som om det skulle vara svårt, det var ju bara att stanna och göra det innan vi åkte eller på vägen innan det bara blir öken. Plötsligt hade vi två pluppar kvar (Se bild) och jag hade panik för vi hade en och en halv timme kvar! När Simon tog min hand var den genomblöt och när jag såg paniken i Simons ögon ville jag bara lägga mig ner och gråta. Att behöva sova i bilen typ mitt i öken utan att veta var man ska ringa eller vad man är, fy det är en mardröm. TUR som vi hade dök det upp en shell mack mitt i ingenstans, tack gode gud för det för annars hade vi inte legat på hotellrummet just nu. I fortsättningen tar vi det säkra föra det osäkra.. vore ju skönt att få lite harmoni i livet =) Vi två alltså. Suck!

15 reaktioner på “VEGAS BABY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.