DESTINATION L.A

Vi är framme! Det är lite luddigt i huvudet just nu och jag vet knappt vilken dag det är eller var jag befinner mig.. Jetlagen spökar minst sagt. Resan gick hur bra som helst, jag och Mr höll oss vakna hela natten innan flyget gick och så sov vi större delar av resan. Landade i ett soligt L.A som nu övergått till grått och regnigt. Det gör inte så mycket, vi ska ju vara här i två veckor men i och med att det var trist väder så spanade jag och Mr in shoppingen, vi båda är shoppingsugna men ville ta en titt innan vi börjar handla på oss. Såg bra ut, riktigt bra, så pass bra att jag råkade få med mig en jacka hem- den på bilden nedan. Älskar! Militärgrön med quiltade axlar, markerad midja och perfekt längd på mig som inte är jättelång.

Ikväll har vi strosat på vårt favorit The Grove, ätit på Cheesecake Factory och nu har vi bäddat ner oss och är rätt så glada över att vi snart ska få sova. Lycka! SÅ glad över att vara här <3 Lovar att uppdatera med massa bilder och annat så glöm inte spana in här trots att jag är bortrest. 

På bilden låtsassnöade det, Johanna var nog mer exalterad över att se snö än mig och Mr..

// We are in L.A now.. it’s raining but it doesn’t matter, we r here for two weeks.. Today since it was rainy we went shopping. Oh la la, i found so many nice things but i just bought a jacket today.. see the pic! So excited and happy to be here. Don’t forget to check out my blog even tho im on vacation, i will update my blog every day anyways..

 

4 reaktioner på “DESTINATION L.A”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.