BAPAPAPA

Ready to go. Det blev som planerat, hyra bil, strosa pa Rodeo, 3rd street i St Monica och sa far vi se vad kvallen bjuder pa.. Men som sagt, forst ut- bil!

LOVE, S

// Time to rent a car..

 

2 reaktioner på “BAPAPAPA”

  • Linda skriver:

    Hej! Jag har en lite underlig fråga kanske men så får det va. jag följer dig på instagram och för ett tag sen, minns inte hur längesen, såg jag att du gillat en bild på en tatuering. Tror att det var någon du kanske känner som har en text på höften, lite som Rihanna har om du har koll på det. Tyckte det var supersnyggt men dum som jag var gillade jag inte bilden och nu vill jag såklart hitta den igen. Ringer det någon klocka? Har du någon aning om vem eller vilken bild jag menar? Skulle var till stor hjälp! Tack på förhand 🙂 För övrigt verkar du som en otroligt glad och härlig tjej! Hoppas du njuter av semestern. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.