LAST NIGHT IN TOWN.

Igår när jag hade jobbat klart sprang jag hem och fräschade till mig, det vankades middag med Kevin & My och en annan kille från laget + vän för middag, hur trevligt som helst hade vi. Alla av oss hade inte träffats så det var jättekul att alla verkligen klickade så bra. Vi blev självklart taggade på att köra vidare så vi gick hem till Kevin & My och skapade världens band typ, det började med alla vi satt och lyssnade på musik, bland annat musik som en av killarna hade gjort och sedan kom My utan med en massa instrument till alla så där stod vi, vissa i sofforna, på golvet, överallt och stod och klinka och trummade på alla möjliga instrument, värsta känslan! Frågan är ju idag hur det lät? Jag rockade loss med en triangel, minns ni inte hur tråkigt det var på musiklektionerna när man var liten och fick den och plinga på? Astrist men igår klinkade jag på riktigt bra!

Vidare till Invito för lite drinkar, hallonmojito mmmm… och sedan dansade vi vidare på Oscar. Min första utekväll i Sundsvall och jag har bott här sedan i Mars, kan ni förstå? Ett perfekt avslut att lämna staden på, nu är det dags att dra oss Söder ut snart.. =)

// Last night fun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.