Where it all happened

Jag sitter i Uppsala igen, staden där allt hände i lördags kan man säga. Sitter på samma café som jag och Mr satt trötta på i söndags och väntade på vårt försenade tåg. Jag är SÅ mycket gladare när jag sitter här idag, då var jag trött och jag hade förlorat min väska med pass i. Tror ni inte att jag fick ett samtal igår där polisen talade om att dom fått in mina saker? Alltså den glädjen. Folket som satt mitt emot mig på tåget måste skrattat inombords när dom såg min reaktion, jag gapade till och skrek ”JAAAAA medan det kom glädjetårar. Som jag mått dessa dagar… Sådan sjuk ångest. Tack du fina människa, jag hade gjort detsamma om jag hade hittat någons väska. Guldvärd är du och vilken jäkla tur jag sitter på? Evigt tacksam och verkligen lärt mig en läxa, det har svidit detta alltså.

Nu sitter jag här med världens smile och en sjukt skön känsla i magen, saker och ting har fallit på plats denna veckan, jag gjorde ett bra jobb idag på plåtningen och nu ska jag snart få komma hem till mitt hjärta, krypa ner bredvid honom och sedan jobbar jag hela helgen innan vi åker ”hem” till Eskilstuna. Då börjar semestern….. Iiiii, det pirrar i mig! Livet går verkligen upp och ner, glöm inte att efter regn kommer solsken, alltid.

// Im a lucky girl. I lost my purse this weekend and i got a call the other day that i will get it back, a man turned it in to the police.. how nice? Im so so happy, can’t describe the feeling. Soon im going back home to my bf, im working all weekend and on sunday we are leaving ”home” and thats when our vaca starts… iii can’t wait. Im the luckiest girl alive right now. Life is a roller coaster…

 

2 reaktioner på “Where it all happened”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.