NEW YEARS IS COMING UP

Nyår är inte allt för långt bort och jag har redan börjat spåna på vad jag ska ha på mig, ja och det är alltså innan jag ens vad jag ska göra. Bra upplagt!

Jag tycker Nyår absolut är den dagen då man får pynta lite extra, jag är ju väldigt enkel i min stil i övrigt men på nyår tycker jag man kan brassa på lite. Jag hade ju världens nyårsblåsa förra året, verkligen inget jag skulle bära resten av året men när man ska fira in det nya året tycker jag det är kul om alla inklusive en själv lagt ner lite extra tid på att göra sig fin.

Dom flesta av oss förknippar nog Nyår med svarta klänningar alternativt guld och paljetter. Jag tycker absolut det funkar men jag skulle lika gärna kunna bära en nudefärgad klänning som nedan med lyxiga accessoarer och någon färgklick. Hett! Jag tror jag kommer att satsa på något i den stilen, en otippad nyårsklänning med lite elegant känsla och så lägga lite extra mycket tid på lyxiga accessoarer, hår och make. Jag längtar!  I år kommer jag slippa hetsa om spraytan och sådant, vi har ju turen som förhoppningsvis kommer hem bruna och fina! Nyår är ju för övrigt världens härligaste dag/natt. Man laddar en hel dag med god mat, dryck, kärlek innan man skålar in det nya året ihop med fina vänner och kanske en nyårskyss.. =) En dag med mycket spänning, ett nytt år lurar precis bakom hörnet och man har ingen aning om vad som ska hända.

Här kommer tre nyårsoutfits jag satt ihop. Hoppas ni kan inspireras!

// NY outfit. Hope u get inspired!

Dress: Krisp.co.uk, Shoes YSL, Purse Tory Burch, Earrings Stylemetv.com, Bracelet Hermés.

Dress: Vestryonline.com, Shoes CL, Earrings Tory Burch, Clutch Allsaints.

Dress: Lavishalice.com, Shoes YSL, Clutch Michael Kors, Lipstick YSL.

3 reaktioner på “NEW YEARS IS COMING UP”

 • Merita skriver:

  Har frågat dig tidigare men inte fått svar så gör ett nytt försök och hoppas du kan svara.

  Måste passa på att fråga dig angående din balenciaga väska. Vad är det för modell? Skulle inte du kunna ta måtten på den?:-) Snälla Snälla Sanne, skulle bli så himla glad om du gjorde det. Tycker din är i perfekt storlek och det skulle underlätta om du kunde kolla upp måtten.
  Ha en trevlig dag! Kram

  Ps: säg till om du vill sälja din:-)

 • Elin skriver:

  Vet du o man måste betala tull för Krisp.co.uk ? 🙂

 • H skriver:

  Superbra tips på hemsidor, har länge letat efter sidor i din stilen men har bara känt till ASOS.
  Tack! Fler sådana tips tack!
  Behöver betala tull för Krisp ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.