HOW SOON IS NOW?

Jag smyger omkring osminkad i nytvättat hår, insmord i bodylotion och med nyfärgade fransar och bryn, gjorde dom på Spa City Break i morse, the only place to be! Lovar att återkomma om ansiktsbehandlingen med ultraljud jag gjorde i fredags kväll inom kort. Jag ska slänga ihop en middag nu tänkte jag och bara pyssla här hemma, jag tänkte börja småpacka lite till våra resor nu. Styra upp to-do-lists, allt för att vi ska känna oss så redo som möjligt innan helgen. Jag jobbar fredag-söndag och på söndag kväll åker vi till våra föräldrar i Eskilstuna och laddar upp lite innan avfärd till Los Angeles på onsdag nästa vecka.

Men innan dess ska jag hinna med bloggen, Stockholm, plåtning och packa ordentligt, ja och så är det som vanligt en massa småfix däremellan så som att fixa temporärt pass (LILLA detaljen) och styra med min internetbank och sådant trist som bara måste göras.

Kan inte förstå att tre veckor semester ligger runt hörnet och lurar… Kunde det komma mer lägligt?

// Im walking around all fresh, just got out of the shower. I also went to a salon this morning to dye my lashes and brows, love the result. Looks so natural and it’s gonna be so good for me now when im leaving sweden. Now im gonna cook something nice and then just relax at home, start packing for our vacations for god’s sake! Can’t believe we are leaving sweden for three weeks soon, best timing ever. But bef that i have a shoot, i need to take care of my blog (my little baby) and a lot of other stuff.. like get a new pass port, that little detail?! Well, let’s do it..

4 reaktioner på “HOW SOON IS NOW?”

 • Annika skriver:

  Hej Sanne!
  Allt är äntligen klart för mig att jag kommer flytta till LA och plugga på Santa Monica till våren!! Så enormt peppad!!! Tänkte höra med dig om du har några tips och råd när det gäller boende? Vet ungefär vilka områden vi skulle vilja bo i men om du ar några sidor där man kan kolla lite på lägenheter osv nu innan vi åker vore de kanon om du kunde guida mig lite!

  • sanne skriver:

   Vad kul! Du kan ju alltid titta på craigslist.org men var försiktig, finns mycket strunt där! Jag tycker det absolut bästa är att åka runt i dom områden du skulle kunna tänka dig bo i för det sitter skyltar på alla lägenhetskomplex där det står nummer till landlorden så ringer du dit och kollar om det finns ngt ledigt och om du får komma o kolla.. =) kram

 • Annika skriver:

  tack snälla för bra tips! Låter kanon ska nog åka runt och kolla när vi väl är på plats! 🙂 Har du något tips på områden? Både som är nära till skolan (Santa Monica) och även andra mysiga områden att på bo?

 • Annika skriver:

  Tack snälla för snabbt svar och bra tips! Har du några tips på bra/mysiga områden att bo på både nära skolan(Santa Monica) samt andra mysiga områden i närheten ? 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.