RETARDS.

I morse när jag stod och gjorde ordning frukost så vände jag mig om och Mr stod i min gamla trasa från Gina Tricot. Inte ashett men vi kan ju hoppas att den bringar tur idag, i så fall kommer han ju behöva bära den varje gång innan match.

Vi båda är helt knäppa när det kommer till saker som bringar tur/otur. Mer om det efter matchen.. Kanske bringar otur om jag berättar vad jag ska göra redan nu. Ja ni hör ju….

// When i made bfast this morning i turned around and saw mr wearing my old shirt form Gina Tricot, not so very hot but i hope it will bring some luck today. If it does he’s gonna have to wear it every time he has a game. We are both totally crazy when it comes to all this things that we think can bring luck. More about it later.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.