GO!

Hoppet är som sagt det sista som lämnar oss. Nu ska jag och slänga i mig en lunch innan det är dags för match. Den viktigaste matchen jag varit på hittills i mitt liv. Mycket står på spel! Håll era tummar är ni snälla, det behövs! Alltså mina nerver nu..

// Off to the game, just need to grab a lunch. Most important game ever. Pls hold ur thumbs, we need it!

7 reaktioner på “GO!”

 • A skriver:

  Blir Simon kvar och tar upp GIF i Allsvenskan igen till 2014? Med tanke på hur duktig han bitvis varit i Allsvenskan lär han vara dominant i Superettan.

 • Romiyana skriver:

  Du är så otroligt vacker Sanne! Så trist att Sundsvall inte vann 4-3, blev så ledsen och tyckte så jävla synd om Simon 🙁

 • Marie skriver:

  styrkekramar till dig sanne, hoppas att allt ordnar sig!

 • Alexandra skriver:

  Vad synd att de inte vann.. förstår att det känns tungt nu.. Hoppas ni kan njuta av er semester iaf 🙂

 • Olivia skriver:

  Är inget vidare flitig på att kommentera, men ack så flitig på att läsa din blogg. Kan dock inte låta bli att lämna en kommentar nu 🙂 Såååå himla tråkigt att det inte gick vägen för Sundsvall. Är själv ett Mjällby-fan och vet hur tungt det känns att åka ur, o då är jag ändå ”bara” en supporter. Jag tvekar inte en sekund på att det kommer gå bra för er båda, glöm inte att allt löser sig till slut. Njut av kommande semester och ta ett steg i taget!

  Tack för en superhärlig blogg och för all energi och glädje du sprider genom den!

  Kram

 • Angelika skriver:

  Hej jag ville bara slänge iväg en komenter och säga att jag älskar din blogg, Och jag längar alltid lika mycket tills det kommer ett nytt inlägg som man kan läsa och bli inspererad av. Och jag tycker det verkligen var tråkigt med det som hände sista matchen och hoppas och tror att allt kommer lösa sig! vet att det känns tungt just kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.