When magic comes in three.

Här är dom tre tillskotten jag äter för fin hy. Pantoten, zink och nattljusolja. Du hittar alla tre på Life och man tar dom tillsammans en gång om dagen.

// Here are the pills that im eating everyday for my skin.

6 reaktioner på “When magic comes in three.”

 • Angelica skriver:

  Hej Sanne!
  Kan du förklara lite närmare vad dessa tillskott gör för huden? Jag, som tidigare har haft en ganska lättskött hy har nu fått ojämn hy vid stress, kyla osv.. (Börjat plugga på högskola och tempot är ganska högt..) Tänkte höra med dig om dessa tabletter vore bra att prova? =)

  Kram!

  • sanne skriver:

   Pantoten, B5syra hjälper mot oren hy, zink mot att läka sår om du kanske haft ngt ärr eller så att dom prickar du har läker och nattljusolja håller koll på hormonerna så du inte producerar något =) för dig kanske det funkar med endast pantoten!! jag är SÅ nöjd efter att börjat med detta!! kram

 • Cornelia skriver:

  Vad kostar dom ? Puss

 • Ellinor skriver:

  Hur blir magen när man äter tabletterna?

 • Moe skriver:

  Ett tips! Jag kör också de här tre godningarna – LOVE THEM! Men jag har även börjat köra en extern kur som jag tycker fungerar super. Som kräm, eller under min vanliga ansiktskräm, tar jag en klick aloe vera blandat med några droppar Bio-oil. Det blir som ett serum som känns som en riktig kick för fejjan! Aloe Vera är ju en dunderprodukt inom de flesta kategorier, den tillför fukt och näring och påskyndar hudens naturliga läkningsprocess. Bio-oil är en mirakelprodukt som främst togs fram till gravida kvinnor att ha på magen för att huden skulle hålla sig elastisk och för att läka ärr och bristningar. Den är fullproppad av mumsig näring för huden och är nog det enda man behöver egentligen. Är väldigt bra för åldrande hud också, om man nu har det. Den finns på Apoteket och även på Åhlens såg jag. Hett tips, känns om balsam för ansiktet! <3 (Tack för en superduperblogg, du är bäst!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.