Just what i need.

Mitt hjärta pussade på mig innan han stack i morse ”Ses på söndag sa han” och när jag hörde hur han var på väg ut genom dörren sprang jag efter och sa hejdå igen. Hela helgen är jag en orolig och nervös fotbollsänka. Men trots att han stuckit iväg nu skiner solen och jag ligger i sängen med duntäckte, ett berg med kuddar, datorn på magen och myser. Jag förstår inte vad som har hänt men jag kan inte sova längre, jag vaknar tidigt och kan inte somna om, vaknar på nätterna gör jag också.. Problem jag ALDRIG haft förut.

Näe, en pangfrukost på detta, en långpromenad i solen och en massa mys innan jag jobbar 16-19. Ikväll blir det myskväll, jag är fortfarande helt slut. Det tär på krafterna att resa! Hoppas ni har en toppenfredag fina läsare!

LOVE, S

// Now my love have left town. Game away.. He kissed me goodbye and told me ”see u sunday” so when i heard he was on he’s way out of the apt i ran out to say goodbye again. Right now im still in bed, just chillin, really need it. I can’t sleep at night! Well, a nice bfast, powerwalk and some me time and then im going to work. This is gonna be a chill friday.

2 reaktioner på “Just what i need.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.