FRIDAY LOVERS.

Jag har haft en supermysig förmiddag med mig själv. Jag låg ju och drog mig i sängen i timmar i morse, tog en promenad i solen, styrt upp en sminkvideo (pjuh, svettigt, nu kan jag släppa det!) och nu ska jag röja lite här hemma, laga ordning lunch och sedan springa till jobbet.

Ikväll blir det My, Xfactor och lite vin. Vilken fredag va! Bjuder på en bild på resultatet av sminkningen, nu kan ni knepen och vet vad jag använder. PUSS!

2 reaktioner på “FRIDAY LOVERS.”

  • Anna skriver:

    Sanne! Vet att det känns tufft nu efter matchen och resultatet. Frustrationen, maktlösheten och ovissheten är det jag finner värst i sånna här situationer, och det kanske är det du känner också nu? Men keep it up, det KOMMER att bli bra. Ha ditt fokus både på nuet, livet är här och nu, men också en sikt på framtiden. Du och Simon är starka, och till och med jag, som iochförsig är en trogen läsare har en så positiv känsla när jag tänker på er två, om sisådär 5-6 år. Jag tror att er kärlek, vilja och motivation kommer att ta er precis dit ni vill.

    Alla snedsteg, misstag, misslyckanden, ja alla våra erfarenheter, både dåliga och bra är en byggsten i det som bygger vägen mot våra drömmar, hur tufft det än må vara!

    Kom ihåg, den starka är inte den som aldrig faller, utan den som har stryka att resa sig!

    Tills du förgyller vår vardag med ännu mer inspirerande inlägg tipsar jag om denna låt. T.I feat Chris Brown ”Get back up” http://www.youtube.com/watch?v=B9qZz-m6BL4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.