We’re not there yet. Make everyday count.

Om två timmar sitter jag hemma hos min fina vän Matilda. Vi ska dricka te, prata och mysa i soffan innan vi (jag åtminstone) måste krypa ner i sängen. 06.30 ringer klockan i morgon bitti då jag ska plåtas för Feminint hela dagen, så kul! Till kvällen ska jag träffa andra fina vänner och på torsdag innan mitt tåg går tillbaka till Sundsvall ska jag luncha med en annan vän. Gäller att vara effektiv när det finns många jag vill träffa!

Fredag, lördag, söndag ska jag jobba och Mr är borta i och med att dom ska spela sin första kvalmatch i Halmstad så jag är ensam. Hela nästa vecka har jag inga jobbtider än så länge men stressen kommer ligga kvar och gro, kvalmatch # 2 spelas nästa helg i Sundsvall (17 Nov)  Hjälp. Det är så allt ska avgöras! Om ni bara visste hur mycket jag önskar att detta var över nu, jag är så sjukt orolig och spänd, som alla andra som är inblandade.

Väl efter den helgen så allt är avgjort och då är det bara en vecka kvar i Sundsvall för oss två, han tränar, jag jobbar och så på söndagen åker vi hem till våra föräldrar i Eskilstuna och laddar upp med härliga batterier innan vårt plan mot L.A går. SÅ kul. Blir helt exalterad bara av tanken. Mitt gamla hem, jag ska få visa honom mitt gamla liv! Och få träffa mina underbara besties <3! Är så glad över att han varit där flera gånger tidigare i och med att det inte finns något speciellt vi måste bocka av. Vi ska verkligen ta varje dag som de kommer, inga egentliga planer, inget turistande utan bara leva där precis som om vi bodde där.. och så Vegas förstås. Och tre dagar efter vi landar i Sverige från L.A åker vi på en solsemester med våra underbara Stockholmsgäng. Herregud! Overkligt. Snart börjar faktiskt 4 veckor semester och avkoppling men vi är inte där ännu! Jag ska försöka njuta av den stressiga tiden som finns här och nu ändå för att varje dag räknas, jag gillar inte att se fram emot något så pass mycket så att man nästan struntar i tiden före, jag lever för dagen och vill att varje dag ska vara lika värdefull. Men visst måste jag erkänna att det inte gör något om tiden går fort… =)

// Even tho im going thru a stressful time righot now im gonna try to make every single day beautiful because every day count. Of course i can’t wait for our 4 weeks vaca but still.. im gonna make this time before the vacation awesome. It’s important! Remember to always carpe diem! =)

 

2 reaktioner på “We’re not there yet. Make everyday count.”

 • linnea skriver:

  Hej!
  Vilka ppiller har du nu? trivs du med dom? letar efter några bra själv nämligen!! svårt dock!

  Om du skulle se din kille titta lite extra på en annan tjej, skulle du säga nått då? eller skita i de?
  När tycker du man tar upp sånna saker?

  Tack för svar!

 • Alexandra skriver:

  Usch förstår att du är i en jobbig situation, försök ta varje dag och beta av och inte stressa upp dig bara 🙂 Men jag blir allt lite avundsjuk när jag hör att du ska på semester sen, jag vill också ha det 🙂 hihi!

  Ha en bra dag!

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.