ONE OF THOSE DAYS.

Alltså denna dagen.. Redan i morse började jag känna av att det var ”en sådan dag” och allt har verkligen gått snett. Men vet ni vad? Nu när Mr skjutsade mig till tåget hann jag med max 20 sekunder så nu är jag glad. Det var verkligen så att när jag satte mig började tåget rulla. Hade jag inte hunnit hade jag förmodligen legat hemma och grinat nu för det hade verkligen varit droppen..

Nog om denna dag. Nu ska jag varva ner på tåget, streama någon serie, köpa mig en kaffe och en god chokladbit. Jag tror det vänder nu.. =)

// Oh my, this day.. Nothing have worked out the way i wanted! Well.. i caught the train with like 20 sec so im happy about that, if i would have missed it i would prob been crying right now. Im gonna try to forget about it all now and have a coffee and enjoy my trip.

1 reaktion på “ONE OF THOSE DAYS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.