MILITARY.

Militärgrönt, jag har en sådan sjuk förkärlek till den färgen. Jag kan utan tvekan konstatera att det kommer från min kära mamma som väldigt ofta bär den färgen.

Sist jag var inne på Zara så drogs mitt öga till alla dessa godingar nedan. Älskar!! Jag tycker militärgrönt både kan se slappt och vardagsaktigt ut men även hur exklusivt ut som helst, särskilt när man blandar in gulddetaljer. Det beror ju helt på material och hur man matchar det. Så som nedan, den första skjortan tycker jag är en perfekt vardagströja men funkar även till ett par skinnbyxor och skyhöga klackar till kvällen. Blusen längst ner skulle jag gärna bära till en fin kjol och guldsmycken ikväll. Love at first sight. Totalt insnöad på militärgrönt kan jag säga. Allt kommer från Zara.

// In love with military green. Wow. Everything comes from Zara.

3 reaktioner på “MILITARY.”

 • EmYlo skriver:

  Jag har följt din blogg länge nu Sanne, tycker att det är kul att du börjat träna igen! Visst mår man så mycket bättre av att röra på sig!

  Kolla gärna in på min blogg ngn dag! Den handlar om träning och hälsa och hur man kommer i form på sunt vis, för oss alla som inte har din kropp från början!;)

  Tycker du har sunda ideal så du kommer säkert att gilla mina tankar!
  Jag är färdigutbildad läkare om drygt 6 månader, så jag har bra koll på hur kroppen fungerar!

  Mvh EmYlo

  Ps. Jag blev riktigt sugen på den gröna blusen näst längst ner, supersnyggt med guldkjol till!

 • EmYlo skriver:

  Hitta mig på trevarvruntkvarteret.blogspot.se
  eller klicka på EmYlo, helt enkelt! 🙂

  mvh

 • har alltid haft en förkärlek till den militärgröna färgen, otroligt fin är den och passar till det mesta! 🙂

  http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.