Tough Times.

Ja vad ska man säga.. Allsvenskan alltså. Idag tog killarna emot BK Häcken som var med i toppenstriden och förlorade med 1 mål. Det är så små marginaler i Allsvenskan och man vet aldrig vad som ska hända, det är mycket tur och otur men självklart rutin och skicklighet som spelar in också. Men jag menar Elfsborg tog SM-guld idag och dom spelade Sundsvall lika mot på bortaplan med en man mindre för någon månad sedan så det har varit en tuff och jämn strid hela året. Sundsvall har legat i mitten nästan hela säsongen men det var nu på slutet det kört ihop sig. Det är mycket som ska stämma, självförtroendet känns inte som det varit på topp senaste matcherna..

 Nu blir det tyvärr Sundsvall som måste kvala nästa helg mot Halmstad. Det är tungt här hemma just nu och att min kära pojkvän är skadad gör inte saken bättre, jag tror personligen det är jobbigare att sitta och se på än att vara med och strida. Håll alla era tummar för att Simon är hel tills dess och kan vara med! Jag tycker definitivt Sundsvall är värda att spela i Allsvenskan och allra mest Simon. Nu är det bara visa var dom hör hemma… Men nerverna finns såklart både i laget och bland anhöriga och det är många tankar som snurrar. Den där jäkla ovissheten. Superettan är inte ens att tänka på ännu men skulle det bli så vet vi inte vad som händer. Det får bara inte hända! Simon kom till Allsvenskan (Hammarby) som 16-åring och den största anledningen till att Simon bytte hit till Sundsvall var för att Hammarby åkt ner i Superettan. Ja ni hör ju.. Mardrömmen. Jag tror på Sundsvall och ska heja in i det sista!

4 reaktioner på “Tough Times.”

 • Bella skriver:

  Ja,här håller jag alla tummar och tår! Jag var och kollade på matchen idag och dom är värda så mycket mer!!
  Sen extra många tummar till Simon!
  Kram till dig Sanne för en fin och rolig blogg! 🙂

 • Denise skriver:

  Åh nej!! Vilket drama! Mitt kära Halmstad vill jag såklart ska vinna samtidigt som jag hejar på Simon!

 • Sanna skriver:

  gud va drygt !
  Hoppas verkligen för Simons skull och även för din att dom håller sig kvar i allsvenskan, håller med om att superettan inte är någon höjdare =/

 • Jag hoppades att dom skulle vinna över syrianska där och att sundsvall skulle slippa kvalplatsen :/ mitt älskade gais har redan åkt ut och åker ner i superettan vilket vi alla har gråtit floder över, men det är sånt man får ta. men jag hoppas innerligt att sundsvall vinner över halmstad nästa helg, ska själv se matchen så jag håller alla tummar och tår att simon blir bättre och att sundsvall tar hem det, det är ni verkligen värda! kram!

  http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.