True Match.

Trots mörker och regn så känner jag mig otroligt inspirerad. Jag skulle typ kunna sätta mig och måla en tavla nu! Just nu sitter jag i förd morgonrock och mina nya tofflor och äter frukost. Det enda som lyser upp lägenheten är ett doftljus jag tänt på brickan framför mig. Man lär sig något nytt varje dag sägs det och jag sitter faktiskt och dricker svart kaffe idag, jag som alltid öser på med mjölk tycker det smakar riktigt bra..

Ikväll kommer svärföräldrarna hit, ska bli mysigt. Det blir en helg fylld med familj, mat, mys, så mycket bättre, match och jobb för min del.. och så bloggen såklart. Ha en trevlig helg lovers! XO

// I feel inspired. Right now im sitting in my coach with some candles, it’s so dark right now.. Im having black coffee, usually i don’t drink it but it say u learn something new everday and it actually taste good. Tonight my parents in law r comin to town. This weekend will be filled with family, food, cozy nights, game and some work for me. Have a good weekend! XO

3 reaktioner på “True Match.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.