What’s wrong?

Sedan i söndags har det kliat i mina ögon, nästan konstant, det är bättre idag men det har varit som något slags allergi och jag kan inte förstå vad jag skulle kunna vara allergisk utav just nu. Jag har googlat runt och läste att det kan irritera i ögonen om man sitter för mycket vid datorn för att ögonen blir torra, kände mig ganska träffad så har försökt att inte sitta i onödan utan endast för att kolla mailen och slänga upp inlägg och då har jag bestämt mig för vad jag ska skriva om innan. Jätteirriterande och jag vet inte vad jag kan göra åt det.. I morse var ena ögat jätterött och svullet.

Har någon av er haft något liknande problem med ögonen?

// My eyes have been so irritated the last few days.. I don’t know why. Any idea?

7 reaktioner på “What’s wrong?”

 • Sannela skriver:

  Hej Sanne!
  Använder du någon typ av ögonfransnäring? Typ som Xlash eller nått liknande?
  Min kompis fick nämligen också röda, kliande ögon för ett tag sedan och det var i samband
  med att hon hade börjat använda sånt. Hon slutade och då blev det bättre. Bara en tanke 🙂

  Kram Sannela

  • sanne skriver:

   Hej! Nej inte det.. har aldrig provat så det kan inte vara det men läst en massa om det senaste dagarna och det ska ni alla stay away from=) tack ändå! kram

 • Jenny skriver:

  Hej Sanne!

  De kan kanske vara sminket som stör lite, tänkte om de kan ha varit om du blev sminkad inför Nelly visningen förra helgen? Så känsligt med ögon make..

  Bara en liten tanke:)

 • Jonna skriver:

  Hej sanne:) För ett år sedan hade jag typ exakt lika dant med mina ögon. Jga jobbar i klädbutik och hade därför en åtanke tat det kunde vara något med kläderna. Jag gick kollade hos ne dktor och jag var allergisk mot damm och kvalster, tänkte om det kan vara något liknade för dig, du har ju vart ute med nelly gänget nu och bytt mycket kläder och hej och hå. Testa att ta allergitablett och se om det hjälper, det gjorde det för mig:)

 • Liv skriver:

  Gå in på synoptik o köp systane ögon droppar för torra ögon och kolla om det hjälper 🙂

 • Josefine skriver:

  Både jag och min mamma får lätt torra och irriterade ögon när det går mot kallare tider! Luften blir torrare både inne och ute men det finns bra återfuktande ögondroppar på Apoteket! Krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.