Since it wednesday..

Eftersom det är onsdag och det är dagen jag tillägnar skönhetsrelaterade inlägg så tänkte jag tipsa om två saker.

Nummer 1. Försök att alltid träna osminkad, vissa dagar blir det ju inte så då man ska springa dit efter man har jobbat till exempel och inte har tid eller lust att tvätta bort det men försök att över lag skippa sminket. Huden mår inte alls bra av att svettas med smink, när du svettas öppnas porerna och då kryper allt smink och smuts ner i porerna. Jag går inte till gymmet för att visa upp mig, lära känna folk eller ragga (obv not) utan för att träna så för er som kanske faktiskt går för att hitta er prins, försök att skippa det ändå =) Vissa dagar när jag känner mig riktigt risig brukar jag tänka att jag faktiskt går dit för att bli tränad, må bra och känna mig bekväm med mig själv så att tiden på gymmet är som en mellantid där the magic happens och då behöver jag för sjutton inte vara snygg!

Nr 2. House of Areas brun utan sol till ansiktet är grym. Den ger ett naturligt resultat nu när det är höst/vinter och gör att det känns bättre att gå osminkad nu på vintern. När solen skiner och jag har en bränna känner jag mig inte obekväm över att gå osminkad men nu på vintern när jag blir blek så syns ju allt så väl, mörka ringar under ögonen, eventuella prickar lyser rött som stoppskyltar och jag känner mig inte alltid superhet när jag vaknar och då är det lätt att jag gärna vill smeta på lite concealer och svepa över lite solpuder. Med denna BUS så känner jag mig faktiskt mycket fräschare när jag går osminkad! Try it! Jag använder den minst 2 ggr i vek.

Today’s Me.

// Two beauty tricks, always go to the gym without make up, ur skin does not feel good about sweating with make up on. And the other thing, this product makes me look great without any make up thru the whole winter. Try it!

8 reaktioner på “Since it wednesday..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.