U guys make my day!

Här kommer en läsarbild från i helgen. Detta år har jag hand om Nelly Catwalks bloggerskor, det betyder alltså att jag letar upp bloggerskor i varje stad vi besöker som under kvällen jobbar som värdinnor. Här är en läsare jag fick tag i som hjälpte till under kvällen i Luleå. SÅ roligt att få träffa er och få ett ansikte. Ni är bäst mina kära läsare!!

PS. Läsare med blogg från Sellefteå, maila mig om ni vill jobba i helgen =))

// Love to meet readers. Here is a pic from this weekend.

1 reaktion på “U guys make my day!”

  • Elin skriver:

    Jag undrar om du kan länka till klänningen på nelly om den finns där? 🙂 Den du har på dig på bilden. Har vart inne och kollat men kan inte hitta den, men den kanske ser annorlunda ut på dig! Du kan verkligen bära upp den och sälja! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.