MONDAY IM IN LOVE

HELT underbart att vara hemma! Vilka resor denna helg, jag kan tala om att jag och Nellytjejerna spenderat längre tid på tåg/buss denna helg än vad jag och Mr kommer göra om en måndag på ett flygplan till L.A. Det är rätt sjukt! Men roligt har vi haft =)

Kom hem igår och åkte direkt till Simons match, när jag kom i andra så ledde motståndarna med 3-0 och Simon hade klivit av på grund av hans skada. Riktigt tråkig match, det är tungt för Gif Sundsvall just nu och det var tråkigt att komma till arenan och se ”supportrar” lämna efter första halvlek, en match är 90 minuter. Jaja, alla gör som dom vill!

Jag har farmor, farfar, syster och kusin på besök så nu ska vi dricka kaffe och fika här hemma.

LOVE,S

// Wonderful to be home! Can u guys imagine ive been traveling with Nelly this weekend for more than 20 hours?  Insane. But we have had a lot of fun!! Went straight to my bf game, it ended 4-0 to the other team.. Sucked. Now we are home having coffee and some sweets, i have my family here. Talk later!

7 reaktioner på “MONDAY IM IN LOVE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.